top of page

B&B CENTRAL BRUGES 

 

Beknopte geschiedenis van het BILKSKE :

 

In de middeleeuwen leidde een naamloos weggetje naar een weide (een bilk) vol schapen.

 

In 1929 verdween de weide door bebouwing. De naam ‘Bilkske’, ontstaan in de volksmond, werd officieel erkend als straatnaam. De straat werd breder en mondde uit op een plein. Nu loopt deze straat van de Langestraat tot aan de Kazernevest.

 

B&B Central Bruges is een gerenoveerd pand. De eerste eigenaars waren marmerbouwers. Het mooie witte marmer kenmerkt het gebouw, net als de originele glasramen.

 

Central Bruges heeft een vintagelook en is luxueus ingericht. De gezellige inkom- en ontvangstruimte wakkeren uw nieuwsgierigheid meteen aan. Een verse koffie of een exclusieve thee bij aankomst doen u ontspannen.

 

De drie masterbedrooms zijn met klasse ingericht naar hedendaags comfort. Elke kamer heeft een aparte sanitaire voorziening. Elke morgen serveren we een heerlijk Vlaams ontbijt. U kunt genieten en ontspannen in de sfeervolle loungeruimte.

 

Bij mooi weer kunt u de binnentuin gebruiken voor het ontbijt. Het huis is rookvrij. Huisdieren zijn niet toegelaten. Als u info wenst, kunt u een beroep doen op onze service. We staan immers ter beschikking om uw verblijf optimaal te laten verlopen. 

 

Uw B&B is rustig gelegen, in het hart van de stadskern. Het is een ideale locatie voor wandelaars of fietsers die de groene gordel van Brugge willen ontdekken.
 

Van harte welkom in Central Bruges! Onze B&B is gelegen aan de Coupure, één van de mooiste plekjes van Brugge.U kunt bij ons genieten van de rust die dit nieuwe pand uitstraalt.We laten u graag kennismaken met een Vlaams ontbijt, heerlijke theesoorten en lekkere verwennerijen. 

 

De kamers beschikken over airco, smart TV, wifi en uiterst comfortabele bedden. Een loungeruimte en een buitenpatio staan tot uw beschikking.

 

Ideaal voor een ontspannen moment! Genieten staat bij ons centraal. Boeken, gezelschapsspellen, wijn of bier maken van uw avond een gezellige belevenis. Maar ga vooral op ontdekking in het prachtige Brugge waar er altijd wat te beleven valt.

 

Chocolade, romantiek, cultuur en shopping zijn maar enkele van de vele trefwoorden die aan Brugge worden toegeschreven.

B&B CENTRAL BRUGES  *  BILKSKE 56  BE- 8000 BRUGGE  *  Tel. +32 50 709 671  *   info@CentralBruges.be

bottom of page